Accountancy

Bij KOOISTRA  Accountancy & Advies kunt u terecht voor het opstellen van rapportages, het op orde krijgen van de administratie, loonadministratie, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, btw aangifte, aangifte successie, fiscaal advies en voor het samenstellen van de jaarrekening. Wij geven u een compleet inzicht in uw bedrijfsvoering. Op deze manier helpen wij u naar de toekomst te kijken. Wij kennen uw markt en weten precies aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt beschikken over betrouwbare gegevens. Wij geven u een compleet inzicht in uw bedrijfsvoering. Hiermee helpen wij u vooruit te kijken. Op basis van deze inzichten ondersteunen wij u bij het maken van strategische keuzes. Wij fungeren als uw sparringpartner en houden u scherp.

Samenstelling jaarrekening
In de jaarrekening staan alle cijfers van het afgelopen jaar bij elkaar. Het geeft u inzicht in hoe uw onderneming er financieel voor staat. Dit overzicht is nodig voor bijvoorbeeld de bank of belastingdienst. Op basis van de jaarrekening kunnen wij u toekomstgericht advies geven over uw persoonlijke financiële positie en die van uw onderneming. U kunt ook kiezen voor maandelijkse- of driemaandelijkse rapportage. Wij zorgen ervoor dat de jaarrekening voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en is toegesneden op uw branche.

Overige rapportages
Met actuele en de juiste cijfers (financiën, productie, omzet, afzet, voorraad etc.) heeft u sneller inzicht in de resultaten van uw onderneming. Desgewenst stellen we samen met u de begroting op. Dit is belangrijk om op tijd te kunnen bijsturen.  Samen met u stellen we vast aan welke managementinformatie u behoefte heeft.

De administratie wordt zo ingericht dat er bruikbare (tussentijdse) rapportages uit rollen. U kunt de administratie zelf bijhouden of ons dit laten doen.