Fiscaal

Als ondernemer wordt u continu geconfronteerd met veranderende fiscale regels en wetten. Het is voor u onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Onze ervaren adviseurs zijn volledig op de hoogte van alle fiscale ontwikkelingen. Zij kunnen u vertellen hoe u uw fiscale kansen kunt benutten en de fiscale risico’s kunt beperken.

Bij KOOISTRA Accountancy & Advies kunt u terecht voor advies t.a.v. fiscale vraagstukken als herstructureringen, bedrijfsopvolging, bedrijfsovernames of risicobeheersing, maar ook bij zaken waar u als privé persoon mee te maken krijgt. Denk aan de inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting, dividendbelasting of schenk- en erfrechtbelasting. Kortom: onze deskundige adviseurs zorgen ervoor dat u optimaal bent geïnformeerd over alle relevante en actuele fiscale gevolgen ervan voor uw situatie. Daarnaast komen wij op voor uw belangen en treden wij op als gesprekspartner ten opzichte van de fiscus.

Wij vragen niet naar uw digid
Wij werken zo efficiënt mogelijk en maken het u daarbij ook zo gemakkelijk mogelijk. Standaard verzoeken wij de Belastingdienst om digitaal kopie-aanslagen te ontvangen van de originele papierenaanslagen die u zelf ontvangt. Wij controleren de aanslagen en hoeven u dan ook niet lastig te vallen met het verzoek een kopie te zenden. Wij communiceren daarover met de Belastingdienst en u bent te allen tijde degene die daarvoor wel of niet goedkeuring voor geeft.

Tenslotte willen wij, juist voor het waarborgen van uw privacy, niet beschikken over uw inloggegevens, zoals bijvoorbeeld uw digid. Wij beschikken over eigen veilige communicatiemiddelen met de Belastingdienst.