Klaas-Jan Kooistra

Over KOOISTRA Accountancy & Advies

Vanaf 2011 verzorgt KOOISTRA Accountancy & Advies te Helmond de administratie en accountancy- en belastingwerkzaamheden van ondernemingen in midden- en kleinbedrijf, stichtingen en de vrije beroepsbeoefenaars. KOOISTRA Accountancy & Advies is een zelfstandig en vooruitstrevend accountantskantoor dat grote waarde hecht aan haar klanten. Door middel van een duidelijke en heldere werkwijze, een praktische en persoonlijke aanpak en goede en toegankelijke software helpen wij de administratieve rompslomp voor u zo klein mogelijk te houden.

Waarom KOOISTRA Accountancy & Advies:

1. Wij geloven in een praktische en persoonlijke aanpak
Samen werken we aan de beste oplossingen voor u en uw bedrijf. Een goede onderlinge relatie is daarbij belangrijk. Door goed te luisteren naar uw wensen en doelstellingen kunnen wij u advies op maat bieden.

2. Online samenwerken
Wij bieden en garanderen u veilige online-diensten. Zo heeft u altijd direct toegang tot uw cijfers en kunnen wij u te allen tijde op afstand ondersteunen bij uw financiële administratie. Uw traditioneel of via onze scantechniek aangeleverde boekhouding wordt snel, betrouwbaar en professioneel verwerkt. Zo bespaart u tijd en kosten.

3. Korte lijnen
Door goed naar uw financiële situatie te kijken en actief met u mee te denken kunnen we inzichtelijk maken waar uw groeipotentie of aandachtspunt zit. Via geregeld contact kunnen we snel schakelen en (indien nodig) u in contact brengen met de juiste specialist.

4. Wij garanderen een hoge kwaliteit ten aanzien van service door efficiënt te werken
Het resultaat van onze innovatieve dienstverlening is dat u en wij direct inzicht hebben in uw financiële administratie. Wij blijven hierover met u in contact zodat u uw onderneming daar op kunt sturen. Waarbij het niet alleen gaat om de cijfers die we verstrekken maar meer om de bijkomende adviezen en toelichtingen.

administratie icon

Administratie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze applicaties?
Kijk eens op de sites en probeer een proefabonnement: Twinfield en Basecone

Accountancy

Accountancy

Bij KOOISTRA Accountancy & Advies kunt u terecht voor het opstellen van rapportages, het op orde krijgen van de administratie, loonadministratie, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, btw aangifte, aangifte erf- en successierecht, fiscaal advies en voor het samenstellen van de jaarrekening.